verdiepende of verbredende trainingen en inspiratiesessies

Contentbegeleiding, training en advies over contentstrategie en online aanpak.

Diensten rondom content

Naast het ontwikkelen van contentstrategieën biedt The Social trainingen, advies en ‘losse’ begeleiding rondom contentgerelateerde projecten. Hierdoor kan je als marketing manager bijvoorbeeld een inspiratiesessie contentmarketing organiseren of een eerste advies richting contentstrategie opstellen. Om het je makkelijk te maken, is de diensverdeling onderverdeeld in:

Contentbegeleiding

Het implementeren van een contentstrategie kan soms lastig zijn. Door jarenlange ervaring in verschillende branches (zoals leisure, onderwijs en corporate) kan The Social concrete begeleiding bieden die je organisatie snel verder helpt met het uitgeven van de juiste content, contentvormen en inzet van kanalen (paid, owned en earned).

Training contentstrategie

Een training van staf of medewerkers is essentieel voor de borging van een strategie of het (zelf) maken en distribueren van content. Er zijn twee verschillende trainingen beschikbaar: een theoretische training die toegespitst is op zelf ontwikkelen van een contentstrategie of een inspiratiesessie boordevol voorbeelden en slimme tips en trucs.

Contentadvies

Regelmatig is een kort adviestraject met scherpe blik zinvol om weer op het juiste spoor te raken. Door diverse invalshoeken (zoals   het gespreksdomein, het Hero, Hub & Hygiene model, een kanalenscan of andere methodes) is snel inzichtelijk waar pijnpunten én oplossingen liggen. Altijd handig: een Content Dashboard in Google Analytics ontwikkelen en op basis van data de organisatie inspireren en zelf eenvoudig bijsturen.

handige download

Download het Content Grid van The Social en bepaal je content white spots!

DOWNLOAD

gratis en zonder gedoe!

content dashboard

The Social kan ook de strategische sessie begeleiden en uitwerken. Uiteraard is dit aan maatwerktraject, maar door gestandaardiseerde documenten en een vaste set vragen kan snel resultaat geboekt worden! Dit is afhankelijk van bestaand markt onderzoek en marketing- en communicatiekeuzes.

Vragen over contentstrategie of direct een afspraak maken?

Vul onderstaand formulier in en je wordt teruggebeld of gemaild.

THE SOCIAL

The Social helpt bedrijven met het opzetten en uitwerken van online strategieën en is gespecialiseerd in content en communities. We werken samen met een sterk netwerk aan contentmakers (video, foto, tekst en websites) en bureau’s, zoals Upstream en LBL.

DIENSTEN

Contentstrategie
Content Audit
Content Sessie

Begeleiding
Training
Advies

HANDIGE LINKS