Facebook Marketing

Als Facebookspecialist kent The Social alle mogelijkheden om een succes te maken van uw Facebookpagina. We zijn trots dat we als eerste opgenomen zijn als success story op de internationale Facebook for Business website met VTech. The Social werkt voor verschillende bedrijven aan strategie, content en adverteren op Facebook.

Adverteren op Facebook

Naast goede content is adverteren een belangrijk onderdeel binnen een Facebook strategie. Adverteren op Facebook biedt de mogelijkheid om doelgroepen met de juiste boodschap op het juiste moment te bereiken. Met vele soorten advertenties, zoals gesponsorde verslagen, Facebook offers en pagina-post ads kunt u alle kanten op. The Social is specialist in adverteren op Facebook.

Adverteren op Facebook zorgt voor zo min mogelijk waste. Dankzij de inzichten die we hebben in doelgroepen en het gebruik van retargetingmogelijkheden en conversiepixels optimaliseren we campagnes constant en zijn we in staat om advertentiebudget optimaal in te zetten.

Adverteren op Facebook doet The Social onder andere voor: Toneelgroep Oostpool, VTech en Zandbeek.

Content voor Facebook

The Social ontwikkelt content voor Facebook die past bij je organisatie én je doelgroep. De strategie wordt uitgewerkt in een gedegen document: een houvast voor het aantrekken en behouden van de juiste doelgroep op Facebook. Soms is er behoefte aan een (content)training of ondersteuning met adverteren: ook daarmee helpt The Social mee. We analyseren en verbeteren de pagina constant met tools en onze jarenlange ervaring.

Facebook Training & Rapportage

Zelf aan de slag met Facebook of een uitgebreide training voor medewerkers? Ook dan bent u bij The Social een het goede adres. Wij hebben jarenlang ervaring in het trainen van groepen, medewerkers en franchise-ondernemingen.

Daarnaast maakt The Social gebruik van professionele rapportages om inzicht te geven in de resultaten van Facebook en advertentiecampagnes. Het voordeel is dat op de belangrijkste doelen gestuurd kan worden en de rapportage direct beschikbaar is voor het management, de community-managers en andere betrokkenen.

Contact

Meer informatie over adverteren op Facebook, Facebook content of een training? Neem direct contact op.

Contact

T +31 (0)857852420

Bezoekadres
Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem

info@thesocial.nl

Postadres
Postbus 9
6800 AA Arnhem

Algemene Voorwaarden

KvK 09204532
BTW 104638680B01
IBAN NL14TRIO0781498716